För företagsamma kvinnor i Östra Göinge

Företagsbesök Cosmetic Perfection

lördag, 03 mars 2018.

Företagsbesök Cosmetic Perfection

Erica är en driven tjej med många järn i elden. För lite mer än tre år sedan bestämde hon sig att bli egen företagare inom skönhetsbranschen och som fransstylist. Allt från färgning och förlängning av ögonfransar och bryn till kosmetisk tatuering eller 3D bryn som det kallas på fackspråk. Det sistnämnda har blivit mycket efterfrågat på marknaden. Erica har blivit så rutinerad inom sitt område att hon kör utbildningar i Fransförlängning, Lash lift, bryn färg och form, Trådning och 3D bryn. Frans-skolorna finns nu på 8-9 ställen runt om i Sverige där Erica har fransstylister som utbildar i hennes märke.

Att arbeta dagligen med ögonfransförlängning innebär att du exponeras för ett snabblim som innehåller cyanoakrylater. Det kan innebära hälsobesvär för den som arbetar med det och som kan orsaka otrevliga symtomer såsom astma och allergi. Erica blev tyvärr drabbad och flera i hennes omgivning tyckte hon skulle lägga ner sin verksamhet och arbeta med annat. Men Erica är inte den som ger upp så lätt, utan hon började forska om det fanns någon form av hjälpmedel för att minska inandningen av cyanoakrylater. I samarbete med Dräger och kunniga läkare tog Erica fram en fläktassisterad andningsmask som är det säkraste skyddet på marknaden och som skyddar ansikte och andning till max. Och nu är Erica ensam återförsäljare av maskerna som är det enda heltäckande andningsskydd på marknaden. Fantastiskt!

Naturligtvis passade jag på att göra en behandling, färg och form av mina bryn. Är så nöjd med resultatet så jag kanske t om jag vågar ge mig på 3D bryn vid nästa tillfälle? Erica lovar att det inte gör ont.

Erica har även andra behandlingar såsom Microneedling, för ansiktet m m. Microneedling är en fantastiskt, hudföryngrande ansiktsbehandling som trollar bort fina linjer, mindre ärr och pigmentfläckar.
Vill ni veta mer om Erica och vilka behandlingar hon utför i sin salong så besök hennes hemsida: www.cosmeticperfection.se

// Camilla Larsson

Queenia

070 - 657 61 19
info@queenia.se
Box 15, 280 64 Glimåkra
Källbogatan 1, 280 64 Glimåkra

Facebook